מסחטת עשב חיטה למנה גדושה של בריאות
אם אתם עושים כל מה שניתן כדי לשמור על הבריאות שלכם, מכושר ועד בחירה נכונה של מאכלים וחומרי גלם, אז בוודאי שמעתם לפחות פעם אחת על מיץ עשב חיטה. המיץ הירוק והבריא הזה הוא בבחינת ברכה לכל מי שבריאותו חשובה לו והוא יכול להשתלב בחיים גם של האנשים העסוקים ביותר. כל מה שצריך זה עשב חיטה, מסחטת עשב חיטה וכמה דקות פנויות בכל יום. לא יותר.
מבט על היתרונות הבריאותיים של עשב חיטה:
למיץ עשב חיטה נודעים יתרונות בריאותיים רבים. כך לדוגמה, שוט אחד של מיץ עשב חיטה שווה לערכים התזונתיים הקיימים בכ-8 ירקות. הנה רשימה חלקית של כמה מהיתרונות הבריאותיים הנלווים לשתיית מיץ עשב חיטה על בסיס קבוע:
– עשב חיטה מווסת את לחץ הדם.
– מעורר לפעולה את הפעילות המטבולית.
– מנקה את הדם.
– מסייע בשמירה על הגזרה.
– מסייע לבעיות בקיבה ובמעיים.
– עשב חיטה מנקה את הגוף מרעלים.
– מתפקד כתכשיר אנטי-אייג'ינג.
– מונע סוגים שונים של סרטן.
– מנקה את הכבד מרעלנים.
ועוד
ההיסטוריה של מיץ עשב החיטה
החוואי צ'רלס פ. שנבל הוא האחראי לגילוי עשב החיטה. הוא חזה ביתרונות הבריאותיים שמעניק עשב החיטה לחיות החווה שלו והחליט שהוא רוצה לנסות בעצמו. לאחר שהוא התנסה וראה כי לעשב החיטה יש השפעה מטהרת המיטיבה על הבריאות שלו הוא החל לחשוב על ייצור המוני. תחילה הוא הכין קפסולות עשב חיטה. הוא החליט על קפסולות כי בעבר לקח כ-200 ימים עד אשר עשב החיטה גדל והגיע לבגרות. ואכן פעם היה קשה לשים את היד על עשב חיטה טרי. שנבל גידל את עשב החיטה, ייבש אותו, הכניס אותו לקפסולות ומכר אותן. אך היום עם הטכנולוגיה הקיימת, התקדמות המחקר והפיתוחים החקלאיים הקיימים לוקח הרבה פחות זמן לגדל עשב חיטה. די בכשבוע עד שבועיים כדי ליהנות מעשב חיטה טרי ורענן, אפילו בגידול עצמי באדנית.
עשב חיטה מגיע במגוון פורמטים, אז מה עדיף?
ניתן להשיג כיום עשב חיטה במגוון רחב של פורמטים, ביניהם: אבקה, קפסולות או כדורים וכמובן –הצמח עצמו. מי שמעוניין באלטרנטיבה הבריאה ביותר יבחר בצמח עצמו, מאחר שהוא האפשרות הטריה והבריאה ביותר. יתרה מכך, כאשר אנחנו סוחטים בעצמנו מיץ בעזרת מסחטת עשב חיטה ייעודית אנחנו יכולים להיות בטוחים שמדובר בעשב חיטה אותנטי. בעוד כאשר רוכשים קפסולות או אבקות ייתכן שנוספו להן חומרים משמרים או תוספים אחרים. זה ידוע כי עשבים ירוקים עשירים מאוד ברכיבים מזינים, וכאשר משתמשים במסחטת עשב חיטה היא למעשה מצליחה להפיק את המקסימום מעשב החיטה. מיץ עשב חיטה שנסחט על המקום נספג טוב יותר בגוף ולכן סחיטת עשב חיטה בעצמנו היא האפשרות הבריאה ביותר. כמו כן, אם מערבבים את עשב החיטה עם עלים ירוקים נוספים במסחטה, זו גם האופציה הטעימה ביותר.

זה לא זה אם זה לא נסחט במסחטת עשב חיטה ייעודית
בוודאי אתם שואלים את עצמכם האם ניתן לסחוט עשב חיטה במסחטה רגילה וליהנות מכל היתרונות הבריאותיים או שמא חייבים לרכוש מסחטת עשב חיטה ייעודית? ובכן, מסחטת עשב חיטה בנויה באופן שונה ממסחטת פירות סטנדרטית. ועל כן, יש לה יכולות שלא ניתן למצוא במסחטות המיץ הרגילות. אם תנסו לסחוט עשב חיטה במסחטת מיץ רגילה תגלו מהר מאוד שסיבי עשב החיטה קשים לטחינה ולא ניתן להגיע לטחינה מושלמת, הם נדבקים ללהבי המסחטה וקשה לאסוף אותם. בסוף התהליך גם תגלו שמאוד קשה לנקות את המסחטה הרגילה. כמו כן, מסחטות רגילות נוטות להסתובב במהירות רבה מזו שקיימת במסחטת עשב חיטה. מהירות זו יכולה לפגוע ביתרונות הבריאותיים של עשב החיטה, כך למשל זה פוגע באנזימים החשובים במיץ. עשב חיטה הוא מטבעו עמוס בסיבים תזונתיים ושימוש במסחטת מיץ רגילה יכולה להרוס את המסחטה כליל, מהסיבה הפשוטה – מסחטות רגילות לא נועדו לסחוט מיץ עשב חיטה.
אז אם אתם רוצים ליהנות ממקסימום יתרונות בריאותיים, עשו לעצמכם טובה ורכשו מסחטה ייעודית לעשב חיטה., כי אם זה לא נסחט במסחטת עשב חיטה, זה לא זה.
להגיב
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.